Beursstand – beurswand

Beurs benodigdheden

Beurswanden bij Druk Druk Drukst

Een beurswand van Druk Druk Drukst in Houten is een mooie manier om uw merk te tonen tijdens een beurs, conferentie of presentatie. Het is de basis en u creëert een leuke setting. Voor het maximale effect kunt u bij uw beurswand enkele attributen toevoegen waaronder meubilair, een tablet stand, product display of een simpele balie. Wij zorgen ervoor dat de hele ervaring compleet is.

Voorbeelden van beurswanden zijn, wanden met led display, rechte- of gebogen beurswanden, stretch, gebogen, u-vormig, s-vormig frame beurswanden, gemaakt van duurzaam materiaal, op te zetten in nog geen 15 minuten en licht van gewicht.

Reclamezuilen

Reclamezuilen bieden een mogelijkheid om uw bedrijf extra goed zichtbaar te maken in de directe omgeving. Reclamezuilen zijn er in diverse soorten en maten, met of zonder verlichting. Bezoekers zullen u dankbaar zijn.

XL Spandoeken

Op zoek naar extreem grote doeken? Wij bieden u de mogelijkheid om een volledig gebouw te voorzien van een spandoek. De maximum breedte van één doek is 5 meter, maar door banen aan elkaar te zetten is het mogelijk om XXL doeken te creëren. Hang uw spandoek gemakkelijk op met de spanner met spinhaak. De spanelastieken zijn 20 cm lang en zijn ideaal om uw spandoek aan een frame op te hangen.

Spandoeken met frame

Spandoeken met een wandframe, daar maakt u indruk mee! Druk Druk Drukst in Houten levert frames die sterk zijn en gemaakt van aluminium en worden standaard geleverd inclusief spanelastieken. U kunt de frames zowel buiten als binnen gebruiken. De manier om snel van uiting te veranderen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwste acties en nieuws!

Adresgegevens

Druk Druk Drukst
Leidekkersgilde 24
3994 XS Houten
info@drukdrukdrukst.nl
06 – 38 51 81 74

Meer weten?

U kunt ons bellen op 06 – 38 51 81 74 of mailen naar info@drukdrukdrukst.nl,
U ontvangt van ons direct bericht of staan u graag te woord!

Facebook

copyright © DrukDrukDrukst. Alle rechten voorbehouden. Privacy beleid | Cookie beleid

nl_NLDutch